Liberalii au solicitat insistent, de la sfarsitul lui decembrie, sa fie realocate locurile din sala de plen a Camerei Deputatilor, pe motiv ca cele primite de PNL sunt “insuficiente si nesatisfacatoare”, ultima scrisoare n acest sens fiind depusa miercuri la conducerea institutiei.

“Forta numerica le-a luat mintile!”, si-a varsat oful viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, nemultumit de “discriminarea” la care este supus PNL.

El a explicat ca mai multi liberali, fata de deputatii PD-L si PSD, au primit locuri în plen în partea a doua a salii, adica mai în spate. Potrivit estimarilor lui Nicolaescu, în jur de 45% dintre deputatii PNL ar sta în a doua parte a salii, în timp ce doar 18-20% dintre pedelisti si social-democrati au primit locuri în spate.

Prima solicitare în acest sens a liberalilor a fost depusa pentru sedinta Biroului Permanent al Camerei din 22 decembrie, cand liderul de grup al PNL, presedintele partidului Calin Popescu Tariceanu, a depus o solicitare de realocare a locurilor din plen.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.