Probabila pastrare a lui Daniel Morar in fruntea DNA anuntata miercuri de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, nu le-a cazut deloc bine unora dintre liderii PSD. Unii chiar colegi de Guvern cu Predoiu.

“Traian Basescu, in anul campaniei electorale prezidentiale, vrea sa aiba in continuare haitasii in zona DNA si, prin intermediari, incearca sa creeze si imagine, si miscare. E adevarat ca apar din nou o dragoste si o admiratie nebuna pentru domnul Morar. In momentul de fata vad ca si domnul ministru Predoiu inclina sa il numeasca din nou, acum, desi la deznumit in august anul trecut. E probabil o explicatie pe care eu nu o cunosc", a declarat, potrivit MEDIAFAX, fostul premier Adrian Nastase, el insusi subiectul mai multor dosare ale DNA.

La randul sau, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Victor Ponta, i-a transmis direct lui Predoiu, aflat miercuri seara in acelasi studio de televiziune, ca PSD nu si-a schimbat parerea proasta pe care o are despre Morar, dar ca decizia ii apartine ministrului Justitiei, care va si raspunde de ea.

In schimb, o parte dintre vechii contestatari ai lui Daniel Morar din partea Aliantei PSD+PC par sa-si fi imbunat tonul fata de seful DNA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.