Avocatul Florentin Tuca a refuzat cererea presedintelui Traian Basescu de a-l reprezenta in disputa juridica cu fostul sef al SIE Claudiu Saftoiu pe tema interceptarilor ilegale.

Presedintele Traian Basescu va trebui sa-si caute un alt avocat pentru a-si regla in justitie disputa cu fostul sau consilier Claudiu Saftoiu. Avocatul de casa al Administratiei Prezidentiale, Florentin Tuca, unul dintre partenerii firmei de avocatura Tuca si Asociatii, a refuzat sa-l reprezinte pe seful statului impotriva lui Saftoiu.

“Nu as vrea sa comentez. Domnul presedinte ne-a contactat la firma pentru acest subiect, dar din motive personale am evitat sa intru in aceasta disputa. Am avut o relatie personala cu domnul Saftoiu si am considerat ca e mai bine sa procedez astfel”, a declarat pentru Cotidianul Florentin Tuca. Casa de avocatura Tuca si asociatii il reprezinta pe Traian Basescu si in procesul intentat ziaristului Cristian Oprea de la Cotidianul.

Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, a anuntat miercuri seara ca declaratiile date de fostul sef al SIE, Claudiu Saftoiu, pe tema interceptarilor ilegale sunt “iresponsabile” si a cerut Parchetului sa se autosesizeze.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.