Cancelaria Primului - Ministru va fi printre structurile cel mai afectate de decizia Guvernului de a reduce personalul din administratia centrala, urmand ca numarul de posturi sa fie diminuat cu circa 40%, potrivit unor reprezentanti ai Executivului.
Potrivit unei decizii luate de premierul Emil Boc in ultimele zile ale anului trecut, numarul maxim de posturi alocat Cancelariei Primului-Ministru este in prezent de 304, inclusiv demnitarii si posturile aferente Cabinetului primului-ministru, Cabinetului sefului Cancelariei Primului-Ministru si Cabinetului secretarului de stat pentru autoritati de reglementare, informeaza NewsIn.

Din structura Cancelariei fac parte 21 de compartimente sau departamente, printre care Cabinetul Primului-ministru, Departamentul pentru Dialog Social, Departamentul pentru Lupta Antifrauda, Departamentul Purtatorului de Cuvant al Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.