Propunerea PSD pentru postul de secretar la Ministerul Justitiei este Maia Teodoroiu, a declarat, joi, la Craiova, liderul partidului, Mircea Geoana, precizand ca a trimis aceasta propunere premierului Emil Boc miercuri seara.

"Propunerea noastra pentru postul de secretar la Ministerul Justitiei este Maia Teodoroiu. Am trimis aseara domnului prim-ministru propunerea PSD pentru aceasta functie de secretar de stat. (...) Intelegerea pe care am avut-o cu cei de la PD-L a fost ca din partea celor doua partide sa fie cate un secretar de stat. Doamna Teodoroiu ne va reprezenta pe noi, cei de la PSD, iar alti doi secretari de stat sa fie alesi de catre domnul ministru Predoiu", a spus Geoana, transmite corespondentul NewsIn.

Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Adrian Nastase conform carora un secretar nominalizat de ministrul Justitiei ar fi fost implicat in instrumentarea unor dosare in care au fost vizati lideri social-democrati, Geoana a raspuns: "Sunt convins ca domnul Predoiu a selectat oameni de calitate si fara un anumit tip de inclinatie politica. De aceea vom fi foarte atenti in aceasta perioada la Ministerul Justitiei cum se va desfasura activitatea".

Maia Teodoroiu a mai fost secretar de stat la Ministerul Justitiei in timpul fostei guvernari PSD.

Ministrul Justitiei, Catalin Prediu, a anuntat, miercuri, ca premierul Emil Boc a semnat numirea a trei secretari de stat la Ministerul Justitiei, acestia fiind Octavian Ojog, Alina Bica si Rodica Constantinovici. Octavian Ojog si Alina Bica sunt procurori, iar Rodica Constantinovici este avocat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.