Presedintele Traian Basescu nu a mai mers la ceremonia de instalare a lui Liviu Dragnea la MAI pentru ca acesta a invitat prea multi politicieni, in conditiile in care evenimentul trebuie sa fie unul "sec" si "perfect institutional", a precizat purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan.

"Presedintele a considerat nepotrivita invitarea unui numar atat de mare de politicieni, avand in vedere ca respectivul eveniment e in mod traditional extrem de scurt, sec si perfect institutional", a declarat miercuri purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, raspunzand unei intrebari in acest sens, transmite NewsIn.

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca a aflat cu 15 minute inainte de ceremonia de instalare a sa in functia de ministru al Administratiei si Internelor ca presedintele Traian Basescu nu va mai participa la acest eveniment.

Dragnea a spus ca nu stie daca ar fi trecut coloana oficiala a presedintelui prin zona in care se afla MAI.

Presedintele Traian Basescu nu a participat, miercuri, la ceremonia de instalare in functie a lui Liviu Dragnea, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor, desi participarea la acest eveniment era anuntata in programul oficial al sefului statului transmis de Administratia Prezidentiala.

Ceremonia de miercuri a fost una de amploare, neobisnuita prin numarul mare de participanti, primirea oficialilor fiind facuta de garda de onoare. De altfel, Liviu Dragnea i-a convocat, miercuri, la Bucuresti, pe sefii structurilor din MAI, secretarii de stat, sefii consiliilor judetene, primarii de municipii si pe prefecti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.