Presedintii Consiliilor Judetene, primarii municipiilor si toti sefii IPJ-urilor sunt asteptati astazi la Bucuresti.

Geor­­­ge Scripcaru (PDL), primarul Bra­­­­so­­­­vului, a refuzat categoric sa faca de­­­pla­­­­sarea in Capitala: "Nu vin la Bucuresti. Asa de pe o zi pe alta? Nu am invitatie ofi­­­­ciala, nu am nimic, am vazut pe agentiile de stiri ca ne cheama si nu vad ce vrea sa iasa. N-o sa iasa nimic.

Mai ales ca avem pe 5 februarie intalnirea Aso­­­­­ciat­­­­iei muni­cipiilor, la Deva, unde se vor discuta lucruri in mod organizat si oficial. Maine multi primari au intalniri, activitati pro­­­­­gramate, ne ducem buluc la Bucuresti ca sa ce? Nu stiu de ce face asta“. Nici presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac (PDL), nu ajunge la inscaunarea lui Dragnea.

"Am primit invitatia domnului Dragnea. M-a onorat. Am inteles ca e ocazionata de numirea lui in functia de ministru al Administratiei si Internelor. Dar sunt in imposibilitate de a veni la Bucuresti, pentru ca as pierde toata ziua de maine, si nu numai, pentru ca Botosaniul este departe de Bucuresti. Mi-ar fi placut insa sa ma duc“, a declarat pentru Cotidianul Tabuleac.

Edilul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, pedelist si el, va merge insa in Capitala, in opinia sa, consultarea cu primarii si sefii de CJ fiind una "foarte buna“.

La randul lui, Cris­­­­­tache Radulescu (PDL), presedintele Con­­­­siliului Judetean Ilfov, se simte dator mo­­­­­ral fata de Dragnea, motiv pentru care va participa la intrevedere.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.