Adrian Nastase spune ca trimiterea sa in judecata de catre DNA pentru dosarul “Trofeul Calitatii” reprezinta un test pe care presedintele Basescu il face cu PSD. Nastase considera acuzatiile ca fiind aberante, iar pe cei ce le-au initiat, “smecheri de doi lei”.

Fostul premier declara, intr-un mesaj postat pe blogul sau, ca acuzatiile care i se aduc nu prezinta dovezi clare impotriva sa si ca toate astea vin prea tarziu.

Adrian Nastase, trimis in judecata de DNA

Ar fi putut sa clarifice acest dosar de mult timp, daca ar fi vrut. Au preferat sa trimita abia acum dosarul in instanta, eludand legea, pretinzand ca intre orele 6-8 dimineata eram presedinte de partid si nu prim-ministru - ca sa nu ceara avizul de la Parlament. Smecherii de doi lei!”, explica Nastase.

Nastase il acuza pe Basescu de aceasta noua urmarire penala impotriva sa si sustine ca acest lucru se intampla deoarece Romania se afla intr-un an al “campaniei prezidentiale”.

Este anul campaniei prezidentiale. Este anul in care e nevoie de o noua tema care sa acopere agenda publica. Este momentul in care se pune problema renumirii sefului DNA. Este, din nou, momentul in care trebuie sa ne reafirmam identitatea, ca partid, si autonomia , chiar la guvernare fiind, fata de Traian Basescu. Este momentul in care am vorbit ferm despre prioritatile noastre ca partid si ca reprezentanti a milioane de romani.”, spune Nastase.

Fostul premier sustine insa ca acest nou dosar nu va putea sa il incrimineze, deoarece acuzatiile vin prea tarziu, semn ca acestea ar fi nefondate, dupa cum sustine Nastase.

La inceput, au vrut sa arate ca banii de la Trofeul calitatii ar fi mers la cladirea din Zambaccian. Apoi si-au dat seama ca nu tine. La momentul respectiv, constructia era terminata! Asa ca au dus “mortul” in Sarindar!”,a incheiat Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.