Deputatul PNL, Relu Fenechiu considera ca presedintele Traian Basescu nu ar fi trebuit sa accepte numirea lui Liviu Dragnea la Ministerul de Interne. Asta deoarece la momentul formarii coalitiei PSD-PD-L Presedintele anunta ca nu are de gand sa accepte pe functii, in guvern, alesi locali.

Fenechiu considera ca presedintele Basescu si-a incalcat pentru a doua oara cuvantul in ceea ce priveste formarea actualului Guvern. In prima faza, prin numirea lui Emil Boc in functia de prim-ministru si in a doua faza prin acceptarea lui Liviu Dragnea la Interne.

Deputatul PNL mentioneaza insa ca numirea lui Boc ca prim-ministru, dupa ocuparea functiei de primar la Cluj a fost un act “disperat” dupa ce Theodor Stolojan “speriat, a dat cu piciorul functiei de prim-ministru”, si astfel a fost acceptat, insa numirea lui Dragnea ar fi trebuit evitata.

Este ciudat ca, laudandu-se a fi un partid mare si puternic, PSD-ul nu gaseste alta solutie pentru Ministerul Administratiei si Internelor, decat sa lase judetul Teleorman fara presedinte la Consiliul Judetean.”, considera Fenechiu.

Acesta considera de asemenea ca numirea lui Dragnea a fost mai degraba un moft intern decat un calcul rational, iar prin plecarea acestuia de la CJ Teleorman activitatea administrative va fi incetinita, astfel afectand evolutia comunitatilor locale din judet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.