Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni ca Liviu Dragnea are toate calitatile pentru a fi ministru de Interne si ca acesta are experienta in domeniul administratiei.

"Liviu Dragnea are toate calitatile necesare. Cu totii (din PSD, n.r.) si-au exprimat increderea ca are tot ce este necesar ca experienta si vine de pe o pozitie care il avantajeaza, el cunoaste bine problematica administratiei", a explicat Iliescu.

Intrebat daca este bine ca Mircea Geoana s-a consultat cu premierul Boc si presedintele Basescu, Iliescu a spus, ca, desi nu-l intereseaza, consultarea in interiorul coalitiei e un lucru bun. "Nu ma intereseaza (ca Geoana a vorbit cu Basescu, n.r.). Ma rog, intr-o coalitie e bine sa se puna de acord", a adaugat Iliescu.

Referitor la numirea sefului DGIPI, Iliescu a spus ca este "treaba ministrului", dar ca acesta va discuta si cu partidul. "E treaba ministrului, care o sa se consulte", a mai aratat fostul sef al statului.

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a fost votat luni in unanimitate in cadrul Comitetului Executiv National sa ocupe postul de ministru de Interne, fiind de altfel singurul nume anuntat de Mircea Geoana pentru acest post.
Presedintele Mircea Geoana a spus luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca a discutat atat cu presedintele Traian Basescu, cat si cu premierul Emil Boc despre desemnarea lui Liviu Dragnea ca ministru de Interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.