Mai multe filiale PNL au cerut o derogare de la statut si convocarea congresului dupa alegerile europarlamentare din iunie.

Fruntasi liberali - parlamentari, primari, consilieri judeteni - din judetele Ialomita, Calarasi, Braila, Galati, Buzau, Constanta si Tulcea au propus sambata, secretarului general al PNL, Dan Motreanu, amanarea pana dupa alegerile europarlamentare a congresului partidului.

Surse participante la intalnire au precizat ca propunerile au fost facute in special de catre liderii filialelor respective, motivul real al amanarii fiind intentia de a intarzia cat mai mult alegerile interne din filiale, alegeri obligatorii inainte de desfasurarea unui congres ordinar.

Ieri, in BPC al PNL nu s-a discutat nimic despre acest subiect, urmand ca o decizie sa fie luata pe 4 februarie in cadrul Delegatiei Permanente a PNL.

„Nu. O sa discutam la Delegatia Permanenta”, a afirmat Tariceanu, intrebat daca, in cadrul sedintei conducerii centrale a PNL, s-a discutat despre amanarea Congresului PNL.

"Punctul meu de vedere este ca in momentul de fata trebuie sa ne preocupam de realitatile politice si economice din Romania. Pe cetateni ii intereseaza in randul 114 cand e Congresul PNL, asa incat si discutiile din BPC si discutiile din DP se vor concentra pe subiectele politice si cum actioneaza PNL ca partid de opozitie”, a adaugat el, citat de NewsIn.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.