Adrian Iordache, seful Departamentului Juridic din Primaria Bucuresti, omul lui Traian Basescu, va fi cel mai probabil nominalizat de PDL la functia de prefect al Capitalei.

Negocierile de culise din PDL pentru numirea prefectului anti-Oprescu sunt aproape finalizate, dupa ce, unul cate unul, numele avansate au fost taiate de pe lista scurta a partidului. Adrian Iordache, adus in Primaria Capitalei chiar de Traian Basescu, ar urma sa fie nominalizat pentru acest post saptamana viitoare, au declarat pentru Cotidianul surse din PDL.

"Deocamdata nu exista alte nume. Sansele lui Iordache sunt inca la nivel de discutie, dar e foarte probabil sa fie numit pentru ca este inalt functionar public si transferul lui la prefectura s-ar face prin delegatie pana la organizarea concursului”, au explicat sursele citate.

Adrian Iordache i-a fost loial lui Traian Basescu pe vremea cand conducea Capitala, fiind cel pe masa caruia treceau dosarele pe Legea 10.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.