Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat duminica, la Brasov, ca presedintele Traian Basescu a participat la petrecerea parlamentarilor democrat-liberali la invitatia lor si ca atmosfera a fost destinsa, participantii depanand "amintiri"

"Nu a spus nimic, a fost o intalnire amicala, la invitatia noastra. Ca la orice intalnire de acest tip, n-am avut niciun fel de discutie, decat discutii de natura privata. Nimic altceva, decat ca orice intalnire. (...)ne-am spus fiecare din amintiri si atata tot", a spus Mircea Toader, citat de Newsin.

Seful statului a participat, mai bine de doua ore, la o reuniune informala a parlamentarilor democrat-liberali organizata de la un restaurant din Poiana Brasov, la intalnire fiind prezenti si premierul Emil Boc si ministri ai PD-L. La Poiana Brasov a fost si consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

Seful statului a sosit la hotelul "Miorita" cu putin timp inainte de orele 22 si a plecat dupa dupa circa doua ore si jumatate, fara sa faca vreo declaratie. Alaturi de parlamentarii democrat-liberali, care discuta in aceste zile prioritatile legislative ale partidului pentru urmatoarea sesiune parlamentara, au fost prezenti si ministri din cabinetul Boc, in frunte cu premierul. Este vorba de ministrul Economiei, Adriean Videanu, ministrul Dezvoltarii Regionale Vasile Blaga, ministrul Transporturilor Radu Berceanu si ministrul Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi.

Traian Basescu a stat la masa cu liderii partidului, fara sa tina un discurs adresat parlamentarilor PD-L. El s-a marginit sa constate, la sosire, ca a crescut considerabil numarul reprezentantilor partidului in Parlament. "La inceput doar a spus ca nu mai avem loc toti parlamentarii in sala, dupa ce inainte eram mult mai putini", a declarat un deputat democrat-liberal. Pedelistii s-au delectat cu muzica lautareasca timp de cateva ore, iar presedintele a plecat la scurt timp dupa miezul noptii, dupa ce a ascultat, alaturi de fostii sai colegi de partid, imnul PD-L, "Verde-nrourat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.