In urma scandalului Oprea, Marian Oprisan, un fidel aliat al lui Miron Mitrea, a schimbat tabara. Miza lui Oprisan ar fi una din functiile de vicepresedinte care sunt in acest moment vacante.

Seful PSD Vrancea venise luni la sediul partidului pentru a sari in apararea lui Oprea, insa a fost dat afara din sedinta Biroului Permanent National.

Atunci i s-a pus in vedere ca ar putea fi el urmatorul sanctionat daca nu isi schimba atitudinea, afirma surse din partid. Aceleasi surse mentioneaza ca Oprisan a fost cel care i-a organizat pe protestatarii din Ilfov cand acestia au manifestat in fata sediului central al PSD. "Oprisan era pur si simplu intamplator singurul lider din sediu cand a avut loc manifestatia?!”, comenteaza PSD-istii.

In contextul in care Oprisan a vazut ca Oprea a fost sanctionat atat de dur, liderul din Vrancea si-a schimbat optiunea si a trecut de partea lui Geoana, declara sursele mentionate.

Ce urmareste Oprisan

Presedintele PSD Vrancea ar viza una dintre cele trei functii de vicepresdinte ramase vacante in urma demisiilor lui Ioan Rus, Vasile Dancu si Mihai Tanasescu.

In conditiile in care majoritatea filialelor PSD sunt alaturi de Geoana, care a semnat pentru fiecare functie ocupata de PSD, Oprisan si-ar fi facut calculele si a decis ca nu este bine sa se afle in tabara opusa presedintelui PSD, afirma sursele mentionate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.