Liviu Moraru, directorul "Monitorului Oficial” (MO), a declarat, ieri, ca decizia 57 privind numirea lui Virgil Ardelean la DGIPI a fost primita la MO vineri, la ora 18.00, fiind ultima sosita in acea zi.

El a spus ca a primit in cursul zilei de vineri o comunicare de la Ministerul de Interne, privind sosirea unor decizii care trebuie publicate urgent. Moraru a precizat ca “Monitorul Oficial” si-a incheiat, vineri, activitatea la ora 21.00, conform programului obisnuit.

Precizarea lui Moraru vine dupa ce Geoana, potrivit unor informatii aparute in presa centrala, ar fi declarat ca programul “Monitorului” ar fi fost prelungit pana la doua noaptea, la cererea lui Boc, pentru ca decizia de numire a lui Ardelean la fosta UM0215 sa devina oficiala. Potrivit site-ului “Monitorului Oficial”, numirile de secretari de stat la MAI - respectiv ale lui Mihai Fifor, Nicolae Moldovan, Radu Stancu si Catalin Vrabie - sunt publicate, vineri, in monitorul cu numarul 19.

Ultimul monitor publicat vineri este cel cu numarul 20, care contine numirea lui Virgil Ardelean la DGIPI, numirea lui Ion Stoica ca secretar general la MI si a lui Ion Cuhutencu, Danut Tudor si Petru Tagorean - secretari generali adjuncti la MAI, precum si ale lui Tiberiu Trifan ca director al Departamentului Schengen din MAI si lui Petre Toba ca inspector general al Politiei Romane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.