Presedintele Traian Basescu a semnat, ieri, decretul de eliberare din functia de ministru al Internelor a lui Gabriel Oprea si decretul de numire a vicepremierului Dan Nica in calitate de interimar la sefia Ministerului Administratiei si Internelor, anunta Administratia Prezidentiala.
Vicepremierul Dan Nica va fi interimar la Ministerul Administratiei si Internelor dupa ce, ieri, ministrul Gabriel Oprea, care a pierdut sprijinul PSD in urma numirii lui Virgil Ardelean la conducerea DGIPI, si-a depus demisia din functia de ministru de Interne, relateaza NewsIn.

Premierul Emil Boc a acceptat demisia ministrului Internelor, inaintand-o sefului statului. De altfel, in temeiul articolelor 106 si 107 din Constitutie, premierul a inaintat presedintelui Traian Basescu si propunerea ca viceprim-ministrul Dan Nica sa fie desemnat in calitate de ministru interimar al Administratiei si Internelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.