Surse din Administratia Prezidentiala au comentat disputa creata in jurul lui Gabriel Oprea, considerand ca nu se poate spune ca numirea lui Virgil Ardelean ar fi un test al presedintelui Traian Basescu pentru PSD, ci un test al lui Viorel Hrebenciuc pentru liderii PSD.

"Virgil Ardelean a fost propus de Gabriel Oprea la sugestia fostului ministru de interne Ioan Rus", au declarat, pentru Agentia NewsIn, surse de la Palatul Cotroceni, care au comentat scandalul in care este implicat ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a carui excludere din partid si retragere a sprijinului politic au fost cerute de lideri ai PSD.

"E aberant sa spui ca l-a impus Traian Basescu pe Ardelean, cata vreme presedintele a fost cel care i-a cerut demisia in urma cu cativa ani", au comentat aceleasi surse scenariile potrivit carora seful statului ar fi fost cel care l-ar fi ales pe Virgil Argelean la conducerea serviciului secret al Ministerului de Interne.

De asemenea, sursele mentionate au mai precizat ca, de la Palatul Cotroceni, comentariile exprimate pana acum referitoare la o implicare a sefului statului in aceasta chestiune sunt privite in urmatoarea cheie: "Nu a fost nicidecum un test al presedintelui pentru PSD, ci a fost un test dat de Hrebenciuc partidului. Hrebenciuc si-a facut un obiectiv din intoxicarea liderilor PSD, prezentand-le tot felul de informatii false, care sa justifice existenta unei conspiratii". "Hrebenciuc a exploatat nemultumirile existente in partid de la numirea ministrilor", sunt de parere sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.