Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat marti ca situatia de la Ministerul de Interne este "un joc de intere al PD-L" si i-a sugerat lui Gabriel Oprea sa plece la acest partid.

"E vorba de un joc de interese al PD-L, care incearca sa ne creeze tot felul de fente. Domnul Oprea, daca isi doreste foarte mult si tine atat de mult la Traian Basescu, ii uram "succesuri" in pozitia respectiva, dar la PD-L, nu la PSD", a declarat acesta.

Primarul de la Sectorul 5 a sustinut ca Emil Boc a semnat numirea lui Virgil Ardelean la DGIPI in intelegere cu Gabriel Oprea. "Daca domnul presedinte al PSD a lasat ceva la mapa si domnul Boc semneaza altceva, in intelegere cu domnul Oprea, e foarte clar. Nu e vorba de ce spun eu sau Gabriel Oprea, e vorba de logica", a mai sustinut Vanghelie, citat de NewsIn.

Liderul pesedistilor bucuresteni l-a atacat si pe vicepresedintele PSD Ilfov, care a organizat in aceasta dimineasa un protest impotriva retragerii sprijinului lui Oprea. "Vorbim de crima organizata si ne uitam la domnul Netoiu, care are foarte multe probleme si a fost adus pe bani la Ilfov de Gabril Oprea. Gigi Netoiu e un pesedist cum sunt eu dalmatian. Sa isi vada de dosarele din instanta si de infractiunile cu societati comerciale pe care le are in momentul asta", a mai spus Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.