Senatorul PSD Trifon Belacurencu si senatorul PD-L Vasile Pintilie au donat, in decembrie 2008, unor membri ai familiilor lor cate o locuinta in Bucuresti, iar senatorul PSD Adrian Tutuianu a depus bani pentru a-si cumpara un apartament in capitala, dar toti trei cer Senatului cazare gratuita.

Senatorul PSD Trifon Belacurencu a solicitat Senatului sa-i asigure cazare la un hotel din Bucuresti, dar, conform declaratiei de avere depusa la inceperea mandatului, acesta i-a donat fiului sau, Dan Belacurencu, un apartament chiar in luna decembrie 2008.

In aceeasi situatie se afla si senatorul PD-L, Pinitilie Vasile, care, potrivit declaratiei de avere, i-a donat lui Alexandru Pintilie, in 11decembrie 2008, un apartament in Bucuresti si acum se afla pe lista senatorilor care au solicitat cazare la hotel din partea statului.

De asemenea, Adrian Tutuianu, senator PSD, a solicitat Senatului cazare la hotel, conform declaratiei de avere, el si sotia fiind in curs de a achizitiona un apartament in Bucuresti, pentru care au platit deja un avans de 46.500 euro.

Din numarul total de 137 de senatori alesi in noiembrie, mai mult de jumatate au solicitat cazare in Bucuresti la unul dintre hotelurile puse la dispozitie, au precizat, pentru NewsIn, reprezentanti ai conducerii Senatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.