Baronii locali ai PSD si PDL au continuat ieri sa-si numeasca oamenii in functiile de secretar de stat.
Primarul Iasiului, Gheorghe Nechita, si-a trimis directorul de imagine, Cosmin Coman, in postul de secretar de stat in Ministerul Finantelor, condus de democrat-liberalul Gheorghe Pogea.

Coman se va ocupa de relatia cu institutiile financiare internationale. Cosmin Coman este omul de casa al lui Nechita, acesta lucrand si la Regia judeteana de apa si canal pe cand edilul era directorul regiei.

Dupa ce Gheorghe Nechita a ajuns primar, Coman a ocupat mai multe functii in cadrul acestei institutii. Cosmin Coman a fost ales pentru Finante deoarece este absolvent de facultate economica, fiind chiar doctor in economie.

Nechita a declarat ca omul sau se va ocupa la Finante de negocierile cu FMI si UE. Baronul de Iasi a reusit pana acum sa puna in functie si pe un alt apropiat al sau, Florian Munteanu (fost director al Directiei silvice), la sefia Romsilva. De asemenea, organizatia PSD Iasi are sanse sa-l numeasca pe Gerard Jitareanu, rectorul Universitatii Agronomice Iasi, in postul de secretar de stat in Ministerul Educatiei.

Premierul Emil Boc isi aduce in functia de sef al cancelariei primului-ministru un coleg de catedra, Catalin Baba, mai exact pe decanul Facultatii de stiinte Politice a Universitatii Babes-Bolyai, unde Boc preda dreptul.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.