Consilierul judetean Eusebiu Pistru, apropiat al primarului municipiului Arad, Gheorghe Falca, finul presedintelui Traian Basescu, ar putea fi propus pentru un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor (MT), condus de democrat-liberalul Radu Berceanu.
"Da, este posibil sa fiu numit secretar de stat la MT. Nu pot sa va spun ce domenii voi avea in subordine, pentru ca nu depinde de mine. MT decide organigrama si domeniile care vor intra in atributiile mele”, a afirmat Eusebiu Pistru.

Pe langa functia de consilier judetean, Pistru ocupa si scaunul de sef la Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Arad. Democrat-liberalul Eusebiu Pistru este sotul viceprimarului municipiului Arad, Geanina Pistru. Surse din MT ne-au dezvaluit ca Pistru va avea in subordine RAR si ARR. Pe de alta parte, PD-L ar putea sa il numeasca din nou in functia de secretar de stat pe Constantin Dascalu, fost secretar de stat in MT in mandului ministrului Gheorghe Dobre.

Acesta ar putea gestiona infrastructura feroviara si aeriana. Tot in functia de secretar de stat la MT ar putea fi numit si directorul general interimar al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Cristian Duica.

'Este posibil sa fiu numit secretar de stat din partea PSD.'


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.