Ion Iliescu si-a sarbatorit miercuri onomastica, de la eveniment nelipsind vizitele prietenilor, cadourile si buchetele de flori, dar nici sfaturile sarbatoritului pentru PSD, Guvern si tara sau marturisirea secretului longevitatii-Gerovitalul.

Printre primii sositi sa-i ureze "La multi ani!" s-au numarat Adrian Nastase, Nicolae Banicioiu si vicepresedintele Liviu Dragnea. Nelipsit a fost si vechiul prieten, Nicolae Vacaroiu. Cea mai numeroasa delegatie a fost cea a PSD Bucuresti, condusa de Marian Vanghelie, transmite NewsIn.

La inca un nou Sfant Ion sarbatorit alaturi de colegi, Ion Iliescu crede ca are acelasi succes ca altadata. Intrebat daca in ultima vreme a simtit o scadere a popularitatii sale, fostul presedinte a marturit degajat: "pe cuvant, nu". "Eu am trecut prin asemenea momente, am fost inlaturat din viata activa. S-a incercat sa fiu total izolat. Asta doar mi-a crescut priza la oameni".

Fostul presedinte pare sa uite de incidentul din Cimitirul Eroilor din data de 24 decembrie, cand mai multi revolutionari au aruncat cu monede in domnia sa, sau de cel din Piata Revolutiei, cand fostul presedinte a avut parte si de o “spalatura” cu oua si huiduieli din partea celor prezenti la manifestari.

De ziua onomastica, Iliescu nu are dorinte pentru sine, ci pune tara pe primul loc spunand ca de la 2009 si-ar dori ca Romania sa treaca bine peste criza. "Sa avem un an mai bun, sa iesim dintr-o anumita perioada, mai tulbure, si la inceput de an si legat de efectele unei situatii care cuprinde economia europeana si economia mondiala", a incheiat fostul presedinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.