Liderii democrat-liberali s-au intrunit luni pentru a analiza propunerile pentru functiile de secretar de stat ce revin PD-L, urmand ca o decizie definitiva s fie luata intr-un Colegiu Director care ar putea avea loc in cursul acestei saptamani.

Nominalizarea noilor secretari de stat este principalul subiect al sedintei Biroului Permanent National al PD-L ce se desfasoara luni. Pedelistii nu vor lua totusi o decizie definitivs, sedinta de astazi fiind cea in care se va stabili convocarea unui Colegiu Director, care urmeaza sa valideze toate propunerile pentru esalonul secund de la nivelul ministerelor, transmite NewsIn.

Colegiul ar trebui sa se intruneasca pana la finele saptamanii. Pentru numirea secretarilor de stat vor fi consultati si liderii de filiale, fiind de asteptat ca organizatiile judetene care au avut scor bun la alegerile parlamentare sa primeasca mai multe functii la nivel central. De asemenea, conducerea partidului a promis ca vor fi recompensati si cei care nu au reusit sa prinda un loc in Parlament, dar au castigat in colegiile in care au candidat.

Discutiile din cadrul BPN nu se rezuma doar pentru secretarii de stat din ministere, ci vizeaza si sefii agentiilor si autoritatilor din subordinea Guvernului. Premierul Emil Boc a anuntat inca din 30 decembrie ca procesul de desemnare a demnitarilor PD-L de rang secund va incepe dupa 5 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.