Valerian Salavastru, fost secretar al PNL Iasi, cere schimbarea echipei de conducere a liberalilor. Salavastru este nemultumit de negociatorii PNL, pe care ii acuza ca au adus partidul in opozitie. Fenechiu nu respinge total organizarea unui Congres.

Declaratiile lui Salavastru vin dupa ce, in decembrie, Ilie Morega critica faptul ca “2-3 oameni de la Bucuresti” au decis intrarea in opozitie. PNL va avea in acest an un congres in care se va alege presedintele partidului.

Fostul secretar al PNL Iasi a cerut, ieri, organizarea unui Congres Extraordinar care sa analizeze conducerea centrala a partidului si sa decida inlocuirea acesteia.

Valerian Salavastru (finul de cununie al lui Relu Fenechiu si seful Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului Iasi) s-a aratat nemultumit de faptul ca la conducerea PNL se afla lideri incapabili sa negocieze cu celelalte partide.

"Negocierea a fost total neprofesionista, ei dand dovada de aroganta si inflexibilitate”, a precizat Salavastru. El i-a nominalizat pe Calin Popescu Tariceanu, Cristian David si Bogdan Olteanu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.