Presedintele Traian Basescu le-a spus membrilor Guvernului, joi, in cadrul intalnirii de la Sinaia, ca Executivul are o mare responsabilitate avand in vedere ca este reprezentat in Parlament de o mare majoritate, potrivit unor participanti la intalnire.

Potrivit acelorasi surse, Traian Basescu le-a spus celor prezenti ca in 2009 este nevoie de o "activitate coerenta", pentru ca urmeaza un an dificil. Participantii la intalnire intervievati de NewsIn au caracterizat-o ca fiind una "amicala" si considera ca presedintele a dorit sa creeze un sentiment de "unitate" sau "solidaritate", avand in vedere ca Executivul este reprezentat de doua partide.

Participantii la intalnire au declarat pentru NewsIn ca presedintele a stat de vorba cu cei prezenti, care erau grupati in jurul mai multor mese, si a dansat sarba.

Traian Basescu s-a intalnit joi cu membrii Guvernului, cu presedintii Camerei Deputatilor si Senatului si cu sefii SRI si SIE, in cadru informal, la vila de protocol din Sinaia. De la intalnire au lipsit ministrul Dezvoltarii, Vasile Blaga si cel al Comunicatiilor, Gabriel Sandu.

La finalul intalnirii de joi, care a durat peste sapte ore, presedintele Traian Basescu a spus ca i-a invitat la Sinaia pe demnitarii care erau in zona."Eu am invitat ministrii, demnitarii care au sarbatorit sarbatorile de iarna pe Valea Prahovei, sa ne intalnim pe 1 ianuarie. A fost o zi placuta, in care am fost cu sotiile demnitarilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.