Premierul Emil Boc le-a amintit membrilor Executivului ca trebuie sa depuna declaratiile de avere pana in data de 5 ianuarie, obligatia fiind valabila si pentru secretarii de stat si pentru consilieri.

"Pana pe data de 5 ianuarie fiecare membru al Guvernului trebuie sa depuna declaratia de avere si de interese la Guvern. Termenul este de 15 zile de la data intrarii in mandat, adica din 22 decembrie, data depunerii juramantului", a declarat Boc la inceputul sedintei Executivului.

Guvernul discuta astazi in ultima sedinta din acest an, o serie de proiecte de acte normative cu impact social, precum majorarea indemnizatiei pentru mame, majorarea salariului minim pe economie si a punctului de pensie. Toate aceste masuri ar fi urmat sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2009, insa punerea lor in aplicare este pusa sub semnul intrebarii de nivelul scazut al incasarilor bugetare din ultimele luni.

Tot astazi, Executivul ar putea decide suspendarea aplicarii prevederilor prin care taxa auto pentru masinile second-hand a fost triplata, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.