Mos Craciun a fost darnic cu PSD si PDL. In curtea lui Mircea Geoana a adus RA-APPS, Garda Financiara, dar si raul, si ramul, adica apele si padurile Romaniei, iar primului-ministru Emil Boc i-a dat Vamile, Garda de Mediu, Drumurile, Posta si Loteria.
In cele trei zile de Craciun, liderii PSD si PNL au continuat impartirea puterii si a banilor, intruchipate de posturile din structura Guvernului si de agentiile si companiile din subordinea ministerelor.

In Ajunul Craciunului, pesedistii si democratii au stat la Palatul Victoria pana la 3 dimineata, reusind sa puna pe hartie intr-o oarecare ordine portia de putere pe care fiecare o va administra.

In urma negocierilor, PSD primeste o bucata importanta din companiile de interes economic si regii autonome foarte profitabile.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Cotidianul ca prima regie solicitata de social democrati chiar dinainte ca negocierile sa inceapa a fost RA-APPS, probabil pentru linistea lui Mircea Geoana.

Tot PSD va administra Apele Romane, ROMSILVA, Agentia pentru Resurse Minerale, AVAS (unde va fi numit sef finul lui Marian Vanghelie, Bogdan Georgescu), Agentia pentru Investitii Straine, Agentia pentru Strategii Guvernamentale, Agentia pentru Protectia Consumatorilor, Inspectoratul de Stat in Constructii, Agentia pentru Monitorizarea Achizitiilor Publice, Comisia pentru Controlul Activitatilor Nucleare, Agentia pentru Romi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.