Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat marti, cu referire la afirmatiile lui Miron Mitrea despre presedintele partidului, Mircea Geoana, ca afirmatiile de "mahala politica" dauneaza formatiunii politice.
Desi a evitat sa comenteze afirmatiile amenintatoare ale lui Miron Mitrea la adresa lui Mircea Geoana, din convorbirea telefonica aparuta in presa, Iliescu a spus totusi ca astfel de iesiri care aduc in atentia publica "mahalaua politica" dauneaza imaginii partidului. Intrebat daca astfel de afirmatii dauneaza imaginii partidului, Iliescu a raspuns: "Da, sigur ca dauneaza. Mahalaua politica extinsa in public afecteaza partidul", potrivit NewsIn.

Presedintele de onoare al PSD a facut aceste afirmatii marti, dupa o intalnire informala a liderilor PSD, care au ciocnit un pahar de vin cu Mircea Geoana, intalnire de la care au lipsit ministrii partidului, ocupati cu preluarea portofoliului si care vor incepe in curand prima sedinta de guvern, impreuna cu partenerii de la PD-L.

Miron Mitrea a recunoscut, luni, ca este reala convorbirea redata de Evenimentul zilei in care afirma ca "si-a infipt coltii in beregata" lui Mircea Geoana si ca nu-i va da pace si a precizat ca suporta tot mai greu jocurile de culise din politica.

Intrebat despre convorbirea telefonica facuta publica luni in care Miron Mitrea spunea ca si-a "infipt coltii in beregata" lui Mircea Geoana, Mitrea a declarat ca era foarte nervos si discutia sa era una privata, dar considera ca, in pofida termenilor folositi, convorbirea a fost una "soft".

"Eram foarte nervos. Asta nu scuteste responsabilitatea mea pentru vorbele pe care le-am folosit, imi pare rau de ele, dar asta e, cand esti foarte nervos si discuti in privat, poti sa mai spui si lucruri care n-au ce cauta in public (...)Nu am facut o discutie politica. Vorbeam cu un coleg, un prieten de fapt, ca nu e coleg, si-mi varsam naduful pentru faptul ca incep sa suport din ce in ce mai greu jocurile de culise in politica ", a declarat membrul PSD Miron Mitrea, mentionand ca identitatea interlocutorului sau va ramane secreta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.