Premierul proaspat investit in functie, Emil Boc, a declarat luni ca stie ce responsabilitate apasa pe umerii acestui Guvern, adaugand ca principala preocupare a sa si a echipei sale va fi "speranta din inimile romanilor" si ca Romania sa fie o tara stabila si prospera.
"Stim ce povara apasa pe umerii nostri, dar stiu ca am incredere in echipa pe care o am alaturi de mine si care va da stabilitate tarii si vom rezolva problemele cu care oamenii se confrunta, in primul rand spunandu-le care este realitatea exacta si luand cele mai bune masuri pentru a duce Romania ca stat cu drepturi depline in UE, prosper, si incercand sa gasim cele mai bune solutii pentru a face fata crizei economice.

Vreau sa va asigur ca acea speranta din inimile romanilor va fi principala noastra preocupare, sa nu-i dezamagim", a declarat Boc, dupa ce Guvernul sau a primit votul de incredere din partea Parlamentului.

"Vreau sa va asigur ca exista o speranta si ca aceasta echipa isi va pune toata priceperea ei pentru a da Romaniei aceasta speranta, sa ducem tara in directia buna spre stabilitate", a adaugat el.

Noul sef al Executivului a mai precizat ca marti, la ora 14.00, va avea loc prima sedinta a guvernului sau, dupa ce fiecare ministru isi ia in gestiune ministerul. El a refuzat sa spuna cine va fi secretar general al Guvernului, spunand in gluma ca este "secret".

Guvernul Boc a fost investit luni cu 324 de voturi pentru, 115 impotriva si sase voturi anulate, la o prezenta de 454 de parlamentari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.