"Cred ca este o jignire nemeritata la adresa partidului si a colegilor de partid. Cred ca este un gest cel putin neelegant si sunt convins ca la nivelul partidului si a colegilor s-a format o opinie defavorabila", a declarat presedintele Senatului. Intrebat daca se simte amenintat de afirmatiile lui Miron Mitrea, Mircea Geoana a raspuns: " Nu, ma simt in forma maxima, dar sunt mahnit de faptul ca exista astfel de epitete la adresa unor colegi de partid", relateaza NewsIn.

El a sustinut ca poate sa-i inteleaga dezamagirea lui Mitrea ca nu a devenit vicepresedinte la Senat, dar ca asemenea gesturi sunt de condamnat. " Eu pot sa inteleg ca a existat ceva dezamagire dupa votul din Senat, dar totusi suntem oameni civilizati si colegi de partid", a adaugat Geoana. Intrebat daca se va lua o decizie in partid referitoare la Mitrea, Geoana a spus ca "partidul va decide".

Intr-o conversatie telefonica, primita dintr-o sursa anonima de jurnalistii de la Evenimentul Zilei, Miron Mitrea promite sa se razbune pe Geoana pentru ca l-a impiedicat sa obtina functia de vicepresedinte al Senatului, informeaza Realitatea TV.

"Am vrut sa candidez la functia de vicepresedinte al Senatului si mi-a spus ca nu pot, ca e functia PC-ului. Nu-l mai las, ba. Mi-am bagat coltii in gatul lui, pana nu-i rup beregata nu ma las! Mie imi pare rau ca l-am bagat pe Dan Voiculescu in treaba asta. Eu chiar n-am nicio treaba cu asta. Dar cu Geoana am. Cu Geoana am. Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. Asta e! (...) Ba, eu nu ma las, tu stii ca nu ma las. Ca le e frica... Le-am spus in sedinta. Ei ziceau sa ma retrag. Eu nu ma retrag, ma! Faceti voi smecherii si ma dati la o parte... (...) Hrebenciuc controla acolo... La urmatoarea sedinta mai atac o data, mai atac o data, si mai atac o data, pana ii rup. I-am spart. Si pe Vanghelie si pe toti. Am ramas eu singur, dar mi-am adus trupa din tara, ai vazut. Mi-am adus cavaleria. Au venit baietii mei seriosi", a declarat Mitrea.


REALITATEA.NET - Miron Mitrea către Mircea Geoană: " Mi-am băgat dinții în beregată și nu-i mai scot" - ASCULTĂ CONVORBIREA TELEFONICĂ