Catalin Predoiu a declarat astazi inainte de audierea sa de catre comisiile de specialitate din Parlament, ca s-a autosuspendat din calitatea de membru PNL al filialei Buzau dupa nominalizarea sa pentru functia de ministru al justitiei.

"Sunt surprins de atacurile dure sosite ieri seara (n.r. vineri) din partea unor colegi, a fost destul de neasteptat. Cu toate acestea, am procedat corect si am facut o cerere si m-am autosuspendat din calitatea de membru de partid, cererea e inregistrata la filiala Buzau", a afirmat Catalin Predoiu, potrivit NewsIn.

Potrivit acestuia, adoptarea Codurilor in Parlament si ridicarea monitorizarii sunt singurele motive care l-au determinat sa accepte propunerea de a fi in continuare ministru. "Cel mai important lucru este ridicarea monitorizarii", a sustinut Predoiu, care a precizat ca a primit semnale destul de puternice de la Bruxelles ca se doreste continuitate la ceea ce s-a realizat pana acum in Romania in domeniul justitiei.

Comisiile de specialitate ale Parlamentului Romaniei, reunite, au inceput, sambata, audierea actualului ministru al justitiei, Catalin Predoiu, care a fost propus de coalitia PD-L - PSD pentru a ocupa in continuare acest post.

Catalin Predoiu este audiat de patru comisii reunite, respectiv Comisia juridica, de disciplina si imunitati si Comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale, din cadrul Camerei Deputatilor si de catre Comisia juridica, de disciplina, imunitati si validari si de Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati, din cadrul Senatului.

Catalin Predoiu a fost numit in functia de ministru al justitiei in data de 29 februarie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.