La intalnirea de joi a liderilor de grup ai partidelor parlamentare s-a stabilit ca viitorul presedinte al Camerei Deputatilor va fi democrat-liberala Roberta Anastase.

Desi oficial nu au fost stabilite numele celor care vor face parte din Biroul Permanent al Camerei, surse participante la intalnire au declarat pentru Cotidianul ca toti cei prezenti au accepta numirea ei. Partidele parlamentare si-au impartit ieri si celelalte posturi din conducerea Camerei.

PDL mai ia un post de vicepresedinte (cel mai probabil acesta va fi ocupat de Ioan Oltean), un post de secretar si un post de chestor. PSD va primi doua posturi de vicepresedinte (ocupate cel mai probabil de Adrian Nastase si de Valeriu Zgonea), un post de secretar si unul de chestor.

PNL va avea in urmatorul mandat un post de vicepresedinte (Bogdan Olteanu), un post de secretar si unul de chestor.

UDMR va avea doar un reprezentant in Biroul Permanent al Camerei, cel de chestor.

Potrivit unor surse parlamentare, dupa ce PDL a pierdut Comisia juridica a Senatului in fata PSD, acelasi lucru s-ar fi intamplat si aseara, Adrian Nastase adjudecandu-si cea mai importanta comisie pentru protejatul sau, Florin Iordache. (R.B., L.G.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.