Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat ca, in interiorul partidului, competitia pentru portofoliile de ministru este inca deschisa, decizia finala urmand sa fie luata in sedinta Biroului Permanent care a inceput joi, la ora 11, si validata in Colegiul Director.
"Vom intra in forul statutar al partidului, Biroul Permanent National, vom vedea care sunt toate optiunile, vom vota si vom merge mai departe. Competitia este deschisa, competenta primeaza. Oricine din partid poate avea o sansa la un portofoliu de ministru cu doua conditii: sa aiba expertiza necesara si sa aiba sustinerea politica a partidului", a declarat Boc, potrivit NewsIn.

Intrebat ce parere are de faptul ca PD-L a pierdut Ministerul de Interne, premierul desemnat a afirmat ca PSD avea dreptul la prima optiune. De asemenea, Boc a precizat ca Blaga a decis sa nu participe la runda de negocieri de miercuri pentru a nu influenta cursul acestora prin preferinta sa pentru Ministerul de Interne. "Ne place, nu ne place, mergem inainte pe baza parteneriatului semnat deja cu PSD", a conchis Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.