Tot miercuri si-a depus demisia si secretarul de stat din cadrul SGG Attila-Zoltán Cseke, incepand tot cu data de 22 decembrie 2008.

Si-au mai depus demisia secretarul de stat din Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul, Carol-Emil Kovacs, secretarul de stat din Ministerul pentru IMM-uri, Lucia Morariu, si secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Vlad Anton Iliescu. Deciziile de eliberare din functie, in aceste cazuri, intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial.

Tariceanu a semnat si o decizie prin care Gheorghe Anghel Raluca-Olivia, secretar general, exercita atributiile vicepresedintelui Agentiei Romane pentru Investitii, incepand cu data intrarii in vigoare a deciziei, dupa ce Monica Mihaela Barbuletiu a demisionat din aceasta functie saptamana trecuta.

Saptamana trecuta si-au mai dat demisia Mihai Gheorghiu - secretar de stat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni in Ministerul de Externe si Viorel Palasca - secretar de stat la Ministerul Economiei si Finantelor.