Tariceanu le-a spus miercuri ministrilor ca spera ca noul Executiv sa continue o parte dintre proiectele lansate de Guvernul pe care l-a condus, enumerand Autostrada Transilvania, Coridorul IV, unitatile 3 si 4 de la Cernavoda, construirea unei noi centrale nucleare si proiectele Ford si Renault.

Alte proiecte mentionate de prim-ministrul in exercitiu sunt construirea unei noi centrale hidroelectrice pe Dunare si proiectele din domeniul agriculturii, transmite NewsIn.

Tariceanu a spus ca, in perioada urmatoare, este foarte importanta stabilitatea politica. "Cred ca un element cheie in viitoarea perioada va fi factorul de stabilitate politica care a permis, in mod esential in acesti patru ani, atragerea de investitii masive", a declarat el la inceputul sedintei Executivului.

Prim-ministrul le-a multumit membrilor Cabinetului pentru activitatea depusa in ultimii patru ani si s-a declarat multumit de realizarile Guvernului.

Membrii Cabinetului Tariceanu s-au intrunit miercuri in ultima sedinta de Guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.