Liberalii au dobandit marti, in urma negocierilor algoritmului politic, o functie de vicepresedinte, care va reveni lui Crin Antonescu, una de secretar pentru Cornel Popa si alta de chestor, pentru care este propus Dan Radu Rusanu, dar si sefia comisiilor pentru aparare, abuzuri si cea economica.
Liderul grupului senatorilor liberali, Puiu Hasotti, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, ca, in urma negocierilor, "PNL a obtinut in viitorul Birou Permanent un post de vicepresedinte, pentru care este desemnat senatorul Crin Antonescu, unul de secretar, pentru care este propus liberalul Cornel Popa, si inca una de chestor, care va fi ocupata de Dan Radu Rusanu", informeaza MEDIAFAX.

In plus, Hasotti a sustinut ca PNL a obtinut si "sefia a trei comisii parlamentare de specialitate - Comisia pentru aparare, Comisia economica si Comisia pentru abuzuri", mentionand ca "nu au fost stabiliti inca senatorii liberali care vor asigura presedintia acestor comisii".

Conform unor surse liberale, sefia Comisiei de aparare va fi preluata, cel mai probabil, de Teodor Melescanu, iar Comisia Economica, de Varujan Vosganian.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.