Partidul lui Dan Voiculescu vrea sa demonstreze ca isi asuma valorile conservatorismului. Astfel, PC anunta un „mars al normalitatii“ despre care jura ca nu e organizat impotriva paradei gay de la sfirsitul saptaminii, dar care promoveaza valorile „familiei si crestinismului“.

Partidul Conservator iese simbata in strada, cu ideea de a organiza un "mars al normalitatii". Desi purtatorul de cuvint al PC, Bogdan Ciuca, se jura ca aceasta manifestare nu este o contrareactie la parada gay programata pentru finele saptaminii, adevarat este mai degraba contrariul. "Este un mars de sustinere a unor valori asumate in doctrina Partidului Conservator si care sint si ale poporului roman: familia, crestinismul, normalitatea fata de actuala stare bulversanta a societatii romanesti actuale", a explicat Ciuca.

Subordonatii lui Dan Voiculescu vor defila prin Bucuresti simbata, de la ora 11.00, de la Mitropolie pina in parcul Cismigiu, asta daca primesc aprobare de la Primaria Capitalei. Tot in aceeasi linie conservatoare, PC a depus ieri, la Camera Deputatilor, doua initiative de modificare a legii alegerilor locale. Conform Danielei Popa, prima prevede prezenta obligatorie la vot la alegerile locale, cei care prefera sa lipseasca urmind sa plateasca o amenda care va merge la bugetul localitatii. Cel de-al doilea proiect ar urma sa garanteze locuri pentru romani in consiliile locale in regiunile din Romania unde acestia sint populatie minoritara din punct de vedere etnic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.