Ion Iliescu "tine la tavaleala", "poate sa plece la sfert de cheie" si poate sa conduca un nou partid. Toate aceste afirmatii ii apartin medicului-senator Sorin Oprescu, care a declarat ca in cateva zile Iliescu ar putea reveni in iuresul vietii politice.
Si la aceasta noua intalnire cu presa Oprescu a tinut sa-i asigure pe ziaristi ca tatucul este bine, se odihneste si urmeaza un program de refacere recomandat de medici. Oprescu a recunoscut insa voalat ca inactivitatea nu prea este pe gustul Bunicutei. "Recuperarea poate dura doua, patru, cinci zile... Totusi e greu cand stai in pat, nu mai deschizi nici televizorul ca te superi de-o chestie sau citesti o chestie care te deranjeaza", a spus Oprescu. De unde tragem concluzia ca Iliescu isi petrece majoritatea timpului la orizontala, evitand sa urmareasca presa de frica sa nu mai auda vreo declaratie-soc din gura "tradatorilor". Intrebat fiind daca Iliescu are puterea de a reveni in viata politica si de a conduce un nou partid, Oprescu a raspuns ferm: "In mod sigur, da". Dupa cateva secunde de reflectie, pesedistul a continuat: "Bineinteles, daca-i trece ideea asta prin cap..."

Revenirea lui Iliescu pare sa fie un lucru cert pentru Oprescu. Si asta pentru ca tatukul "tine la tavaleala" si nu se lasa, chipurile, infrant de o amarata criza de inima. Ba mai mult, doctorul este sigur ca vigoarea lui Iliescu va renaste: "Confirm ca poate sa plece la sfert de cheie si sa actioneze in continuare... Poate il impingem noi sa vina la Senat... Un om de talia lui Iliescu daca il scoti din cotidian este distrugator".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.