Noii senatori si deputati PNL, dar si cei care si-au reinnoit mandatul au luat parte marti la un instructaj privind conduita in opozitie
Liderii PNL le-au expus marti senatorilor si deputatilor partidului, in cadrul unei intruniri tinute la Palatul Parlamentului, principalele cai de actiune din postura de parlamentari de opozitie. Astfel, in special celor aflati la primul mandat li s-a spus ca declaratia politica, intrebarile si interpelarile vor fi armele prin care vor ataca puterea. De asemenea, li s-a cerut tuturor liberalilor sa aiba in vedere introducerea a cat mai multe proiecte de lege si o mediatizare a acestor initiative legislative. Totodata, li s-a cerut tuturor parlamentarilor liberali sa aiba o vizibilitate maxima in colegiul din care provin, incepand chiar din prima zi de activitate in teritoriu dupa 15 decembrie, data debutului noii legislaturi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.