Presedintele Traian Basescu le-a transmis tututor liderilor politici invitatia de a veni, la discutii, la ora 20.00, la Palatul Cotroceni, precizand ca asteapta ca acest dialog "sa plece exclusiv de la imperativul interesului national".
"Asa cum m-am angajat la consultarile din 5 decembrie va invit luni, 8 decembrie,ora 20.00, la Palatul Cotroceni, alaturi de o delegatie a partidului dumneavoastra compusa din presedintele partidului, insotit de doua persoane, la o intalnire la care vor fi invitati reprezentantii tuturor partidelor parlamentare. Cu convingerea ca vom avea un dialog care sa plece exclusiv de la imperativul interesului national(...)", se precizeaza in invitatia trimisa se seful statului.

Invitatia a fost trimisa liderilor Calin PopescuTariceanu, Emil Boc, Mircea Geoana, Daniela Popa, Marko Bela si lui Varujan Pambuccian, din partea grupului minoritatilor nationale, altele decat cea maghiara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.