Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat marti, la sediul PD-L, ca partidul sau nu incepe niciun fel de negociere pentru formarea Guvernului pana cand nu se anunta rezultatul final al alegerilor de duminica, pana nu se cunosc toate mandatele parlamentare si echipele de negociere, relateaza NewsIn.
Presedintele PD-L a anuntat, la sediul partidului sau, ca formatiunea pe care o reprezinta nu va incepe negocierile pentru formarea unui Guvern si a unei majoritati parlamentare pana cand nu se anunta rezultatele finale ale alegerilor.

Boc a mai anuntat, de asemenea, ca prima optiune a democrat-liberalilor ramane PNL, insa a refuzat sa comenteze declaratii ale unor lideri liberali (Bogdan Olteanu, Ludovic Orban), care au spus ca liberalii nu discuta asocieri la guvernare decat daca PNL ocupa postul de prim-ministru. Boc a spus ca orice partid se poate prezenta la negociere cu pretentii maximale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.