Senatorul Corneliu Vadim Tudor sustine ca laptop-ul personal i-a fost furat din seiful aflat in biroul sau de la Senat. Presedintele de onoare al PPRM a anuntat deja conducerea Senatului, a Ministerului Administratiei si Internelor si pe cea a Serviciului de Protectie si Paza (SPP) cu privire la incident.

Vadim Tudor spune ca laptop-ul sau este foarte important pentru el pentru ca avea stocate pe el numeroase documente si anchete de presa, care se afla in seiful sau. Presedintele de onoare al PPRM afirma ca seful de cabinet, Vladimir Farserotu, avea cheia de la seif si ca acesta este cel care a sesizat disparitia laptopului. "Deocamdata, eu nu acuz pe nimeni si nu fac nici o speculatie, dar ma intreb de ce hotul nu a furat si telefonul mobil care se afla in acel seif, icoana de argint pe care o am de la Vatican si cele peste o suta de medalii din cabinetul meu, dintre care unele foarte valoroase", a declarat C.V. Tudor. Potrivit lui Vadim Tudor, in cabinetul sau s-a intrat cu cheie potrivita, iar seiful a fost deschis la fel.

Liderul PPRM sustine ca din anul 1992, de cand este senator, nici un cabinet senatorial nu a fost spart. "Au mai disparut mici sume de bani, pachete de cafea, dar nu obiecte de valoare", a mai spus el, precizand ca laptopul fusese primit, pe inventar, de la Senat. Vadim Tudor afirma ca, in legatura cu acest incident, i-a contactat telefonic pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, ministrul de Interne Vasile Blaga si pe seful SPP, Gabriel Naghi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.