Strategul politic al premierului Tariceanu sustine ca injuratura premierului Tariceanu catre liderul PSD ii era adresata, pentru ca ii juca rolul. Despre cum a ajuns simularea facuta de staff-ul de campanie al PNL pe You Tube, Andronic are o suspiciune: e opera serviciilor secrete.
Consultatul politic al PNL, Dan Andronic, a confirmat explicatiile oferite de Bogdan Olteanu pe tema filmuletului in care acesta din urma lauda PD-L, iar premierul Tariceanu il injura pe liderul PSD, Mircea Geoana. „Este un fragment si o sa mai punem pe you tube, din simularea unei dezbateri televizate. Eu l-am jucat pe Mircea Geoana. E o prostie, o joaca. Am mai facut asa ceva si cand Geoana a candidat la Primaria Capitalei si cand Adrian Nastase a candidat la presedintie in 2004. De altfel, e ceva elementar intr-o campanie”, a explicat Andronic, care a adaugat ca va posta pe You Tube si alte fragmente din aceste inregistrari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.