Pe cat de halucinante par declaratiile sefului Camerei, pe atat par si de reale. Bogdan Olteanu a lamurit misterul: il antrena pe Tariceanu pentru o confruntare cu Stolojan.

Contactat de Cotidianul, Bogdan Olteanu ne-a declarat ca imaginile fost filmate la o sedinta de pregatire a confruntarii intre cei trei „premieri”, care s-a desfasurat joi la Antena 1. Olteanu a explicat ca el a jucat rolul pedelistului Theodor Stolojan, incercand sa-l introduca pe premierul Tariceanu in atmosfera posibilelor discursuri din timpul emisiunii. Asa se explica faptul ca Olteanu ajunge sa laude PD-L pentru introducerea cotei unice si sa infiereze baronii locali de tip Relu Fenechiu din propriul partid.

Dan Andronic: Eu l-am jucat pe Mircea Geoana!

"In 17 ani in Romania, un singur om a facut descentralizarea. Acesta a fost Vasile Blaga, ministrul de Interne al Partidului Democrat si pentru asta a fost dat afara din Guvern. Odata ce vom ajunge la guvernare, odata ce Vasile Blaga va fi din nou ministru de Interne si va avea sprijinul meu asa cum nu l-a avut data trecuta cand a fost ministru, Vasile Blaga va duce la capat descentralizarea....", spune Olteanu, alias Stolojan.