O inregistrare postata pe You Tube vineri noapte in care liderul PNL Bogdan Olteanu lauda PD-L si acuza coruptia din PSD si chiar pe cea din propriul partid, a pus pe jar scena politica in cursul zilei de sambata. In stanga lui Olteanu se afla premierul Tariceanu, care asista impasibil la cele spuse de acesta.
Pe cat de halucinante par declaratiile sefului Camerei, pe atat par si de reale. Bogdan Olteanu a lamurit misterul: il antrena pe Tariceanu pentru o confruntare cu Stolojan.

Contactat de Cotidianul, Bogdan Olteanu ne-a declarat ca imaginile fost filmate la o sedinta de pregatire a confruntarii intre cei trei „premieri”, care s-a desfasurat joi la Antena 1. Olteanu a explicat ca el a jucat rolul pedelistului Theodor Stolojan, incercand sa-l introduca pe premierul Tariceanu in atmosfera posibilelor discursuri din timpul emisiunii. Asa se explica faptul ca Olteanu ajunge sa laude PD-L pentru introducerea cotei unice si sa infiereze baronii locali de tip Relu Fenechiu din propriul partid.

Dan Andronic: Eu l-am jucat pe Mircea Geoana!

"In 17 ani in Romania, un singur om a facut descentralizarea. Acesta a fost Vasile Blaga, ministrul de Interne al Partidului Democrat si pentru asta a fost dat afara din Guvern. Odata ce vom ajunge la guvernare, odata ce Vasile Blaga va fi din nou ministru de Interne si va avea sprijinul meu asa cum nu l-a avut data trecuta cand a fost ministru, Vasile Blaga va duce la capat descentralizarea....", spune Olteanu, alias Stolojan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.