Prefectul interimar de Iasi, Marius Bodea, a fost eliberat ieri de Guvern din aceasta functie si a fost numit subprefect al aceluiasi judet, informeaza NewsIn.
Prefectul interimar de Iasi, Marius Bodea, a castigat concursul pentru un post de subprefect, el fiind singura persoana inscrisa in competitia organizata de Agentia Nationala a Functionarilor Publici.

"Am fost subprefect interimar, acum sunt prefect interimar si trebuia sa castig un concurs pentru a intra cumva in corpul inaltilor functionari publici. Eu deja exercit atributiile si care revin postului de subprefect, care este liber in prezent, cat si atributiile de prefect. Acesta situatie va ramane neschimbata pana cand Guvernul va decide numirea unui nou prefect interimar sau scoaterea la concurs a postului",
a declarat Marius Bodea, luni, la Iasi, intr-o conferinta de presa.

Marius Bodea a fost numit, in mai 2007, subprefect interimar de Iasi in locul lui Tudor Leonte, scos la pensie de Guvern. Ulterior, in februarie 2008, Executivul l-a desemnat in functia de prefect interimar, fostul reprezentant al Guvernului, Nicusor Paduraru, fiind numit director in cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.