Exista doua tipuri de migratii, spun liberalii: cea prin presiune si santaj si cea voluntara, si doar ultima se aplica PNL-ului. Traian Basescu afirmase ca migratia politica e „cea mai proasta“ metoda de intarire a majoritatii parlamentare.

Citiva fruntaai liberali au propus o dezbatere pe tema ultimelor declaratii ale lui Traian Basescu, dar in absenta premierului Tariceanu, subiectul nu a fost abordat. Totusi, vicepresedintele Puiu Hasotti si purtatorul de cuvint Eugen Nicolaescu au facut ieri, in fata presei, comentarii. "Seful statului are dreptate in problema migratiei politice, dar trebuie sa tinem cont ca exista doua tipuri de migratii politice: cea prin presiuni si santaj, utilizata de PSD, si cea prin care unii politicieni isi schimba voluntar optiunea politica. Noi astfel de oameni primim si toti vin fara sa puna vreo conditie, dupa analizarea fiecarui caz in parte. Problema anticipatelor se poate discuta dupa Raportul de tara din toamna si, evident, asa cum corect a spus dl Basescu, dupa ample consultari", a declarat Puiu Hasotti.

Ai nostri sint buni

In ceea ce priveste "bilantul activitatii guvernului", anuntat de Basescu, cei doi lideri PNL apreciaza ca ministrii liberali si premierul au avut o activitate buna si ca nu se impun inlocuiri. "Oricum, saptaminal in BPN vom face analiza prestatiei lor si nu vom ezita sa retragem sprijinul politic daca vor exista probleme la vreun ministru", a afirmat Nicolaescu. In ceea ce priveste criticile aduse de presa lui Mircea Cinteza, se considera ca el plateste tributul reglementarilor anterioare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.