Adrian Nastase, candidatul PSD in Colegiul 8 din Prahova pentru Camera Deputatilor, a dotat astazi o scoala din Mizil, cu calculatoare, banci pentru elevi si 25 de tablouri, transmite NewsIn.
"Este vorba de 210 banci, 210 scaune si 15 calculatoare", a declarat corespondentului NewsIn primarul orasului Mizil, Emil Proscan. El a adaugat ca Nastase a adus la Scoala generala nr. 3 din localitate si 25 de tablouri. Potrivit spuselor primarului, scoala dotata de Adrian Nastase este una cu program normal, pentru clasele I-VIII.

Emil Proscan a fost de parere ca Nastase a inceput sa vina atat de des la Mizil in ultima vreme incat ar trebui sa-si cumpere o casa in zona. "Domnul Nastase a tinut sa demonstreze pana acum ca stie strategia de dezvoltare a orasului mai bine decat unul din functionarii mei", a mai spus primarul din Mizil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.