Fostul prefect de Gorj Mugurel Surupaceanu , candidat din partea PSD pentru un post de deputat, este invinuit in dosarul directorului Complexului energetic Turceni, dupa ce a vandut un tanc uzat pe post de utilaj minier, vehicul identic cu cel plasat lui Ion Dumitru, fost sef al Romsilva.

Potrivit procurorilor DNA, una dintre firmele fostului prefect, Tutto Mobili SRL Targu Jiu, a beneficiat de pe urma vanzarii fara licitatie a respectivului utilaj catre Complexul energetic Turceni prin intermediul directorului general, Dumitru Cristea.

Surupaceanu mai are un dosar penal, deschis de DNA in luna iulie 2008, sub acuzatia de abuz in serviciu. Dosarul sau a fost disjuns din cel intocmit deputatului Ion Dumitru, pus sub acuzatia de abuz in serviciu, pentru care este acum judecat.

Dumitru, in calitate de sef al Romsilva (in perioada 1998-2001), a achizitionat de la o firma privata un vehicul militar vechi, din anul 1978, pe post de buldozer.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.