Liderii CNSLR Fratia au decis, luni seara, consolidarea parteneriatului cu PSD in scopul 'promovarii pe scena politica a intereselor membrilor de sindicat si a apararii drepturilor acestora'.

De asemenea, reprezentantii Congresului Extraordinar ai CNSLR Fratia, intruniti la Sinaia, au votat cu majoritate de voturi numirea in functia de vicepresedinte a confederatiei sindicale a Mariei Eugenia Barna, reprezentanta organizatiei de femei din sindicat, candidat PSD-PC la Camera Deputatilor.

La dezbaterile Congresului CNSLR Fratia au participat presedintele PSD, Mircea Geoana, secretarul general al PSD, Miron Mitrea, lider al CNSLR Fratia pana in 1996, si vicepresedintele PSD Marian Sirbu, fost ministru al Muncii si Solidaritatii Sociale.

'Dorim sa realizam un mecanism eficient de consultare si informare reciproca care sa vizeze initiative politice ale PSD ce privesc aspecte sociale si economice din Romania, inclusiv prin formarea de Cluburi Social Democrate', se arata in rezolutia cu privire la partidele politice, votata in unanimitate de reprezentantii CNSLR Fratia, informeaza Newsin.

Modificari de statut cu dedicatie

Cei aproape 400 de delegati care au participat la Congresul Extraordinar al CNSLR Fratia, ce a avut loc la Casino Sinaia, s-au declarat de acord cu modificarea statutului confederatiei sindicale, pentru a putea face loc in conducerea organizatiei Claudiei Petcu, sotia lui Marius Petcu, reales presedintele al organizatiei, si Mariei Eugenia Barna, presedintele organizatiei de femei din CNSLR Fratia, candidat pentru o functie de deputat din partea PSD Timis, in colegiul 4.

Noul vicepresedinte a CNSLR Fratia, Claudia Petcu, este liderul organizatiei de tineret din CNSLR Fratia si secretar general al federatiei Sanitas.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.