Presedintele CJ Teleorman si seful neoficial de campanie al PSD, Liviu Dragnea, a fost pus sub invinuire de procurorii DNA pentru accesarea ilegala a unor fonduri europene.

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a fost pus, in 27 octombrie, sub invinuire de Serviciul Teritorial Bucuresti al DNA sub suspiciunea ca ar fi contribuit la accesarea ilegala a unor fonduri europene.

Proiectul investigat de procurori priveste deschiderea unui punct de control al trecerii frontierei Turnu Magurele - Nicopole si a Unitatii vamale 'Turnu Magurele'.

Proiectul, conform HotNews, este in valoare de 4,5 milioane de euro, din care 3,3 milioane de euro fonduri europene, iar restul contributie a partii romane -adica 1,2 milioane de euro, dintre care 0,72 milioane de euro asigurati de Consiliul Judetean Teleorman si 0,48 de Consiliul Local Turnu Magurele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.